Опалення в Києві готове до зими на 75% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опалення в Києві готове до зими на 75%

126
Столичні об'єкти теплопостачання на 75% готові до майбутнього опалювального сезону. Про це заявив заступник начальника головного управління житлово-комунального господарства Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимир Баженов.
"У майбутній опалювальний період нам необхідно підготувати і отримати паспорти готовності від теплогенеруючі підприємств від 11 тисяч житлових будинків... в загальному комплексі робіт підготовки до зими", - зазначив Баженов.
За його словами, перед зимою необхідно відновити теплопостачання 357 сходових маршів, які за підсумками минулого сезону не опалювалися і мали досить великі нарікання від мешканців. Також планується проведення капітального ремонту на 428 системах центрального гарячого водопостачання і на 430 системах центрального опалення.
"Я говорю про капітальний ремонт, де дійсно буде йти заміна ділянок труб", - зазначив чиновник.
Він повідомив, що особливо ретельного "обслуговування зазнають абсолютно всі системи, внутрішньобудинкові, з опалення", оскільки від теплогенеруючих підприємств надійшла жорстка вимога про безумовне проведення хімічної промивки внутрішньобудинкових труб.
За попередніми підрахунками на стандартний житловий будинок необхідно буде витратити від 30 до 80 тисяч гривень.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас