43,6 млрд грн сплатили до бюджету великі платники податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

43,6 млрд грн сплатили до бюджету великі платники податків

Казна та Політика
419
Великі платники податків, які обслуговуються спеціалізованими інспекціями, цього року сплатили до бюджету 43,6 млрд грн - дві третини від загальних зборів цієї категорії платників. Про це сказав заступник Голови ДПС України Олександр Клименко, повідомили УНН в прес-службі Державної податкової служби.
За словами заступника Голови ДПС, податкове відомство прагнути того, щоб всі такі платники обслуговувалися в спеціалізованих інспекціях по роботі з великими платниками.
"Я завжди стверджував і стверджую, що провідні платники потребують окремого режиму обслуговування та індивідуального підходу до кожного з них. На великих платників сьогодні припадає дві третини зборів до бюджету - цього року це 65,4 млрд грн. Відповідно, вони заслуговують поваги, на особливу увагу і на персональне податкове супроводження", - підкреслив О. Клименко.
Довідка: Всього в спеціалізованих інспекціях обслуговується 777 платників із 1146, які підпадають під визначення "великих платників" - бюджетоутворюючі підприємства, провідні компанії та промислові об'єднання, промислово-фінансові групи тощо.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас