Уолл-стріт скоротить річні бонуси для ряду трейдерів на 30% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уолл-стріт скоротить річні бонуси для ряду трейдерів на 30%

Казна та Політика
119
Найбільші міжнародні банки можуть урізати річні преміальні виплати співробітникам підрозділів з операцій з акціями й паперами з фіксованою прибутковістю на 20-30% в порівнянні з 2010 роком, говориться в огляді Johnson Associates Inc. - Нью-йоркської консалтингової фірми, що спеціалізується на питаннях компенсації.
Як пише The Wall Street Journal, ще в травні експерти очікували на зростання річних бонусів на 10-15%.
Премії найвищого керівництва трейдерських підрозділів або не зміняться, або також на них чекає скорочення, яке може скласти до 30%.
Перегляд прогнозу Johnson Associates в бік зниження пов'язаний з "недостатнім відновленням економіки", а також зберігається на ринках невизначеністю.
Провідні банки зазвичай виділяють на компенсаційні цілі певний відсоток виручки. Goldman Sachs Group Inc. скоротив пул цих коштів за I півріччя на 9% в порівнянні з тим же періодом 2010 року після того, як виручка трейдерського підрозділу банку обвалилася в квітні-червні на 63% в порівнянні з першим кварталом.
Однак JPMorgan Chase Co. залишив загальний обсяг компенсації за січень-червень без змін, а Morgan Stanley збільшив його на 10%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас