Дружина Черновецького подала на розлучення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дружина Черновецького подала на розлучення

1610
У Печерському районному суді Києва в списку справ, призначених до розгляду сьогодні, 15 серпня, значиться засідання за позовом дружини мера Києва Леоніда Черновецького Аліни Айвазової про розірвання шлюбу.
"11.00 - справа № 2-727/11 - попереднє судове засідання у справі за позовом Айвазової А.С. до Черновецького Л.М. про розірвання шлюбу", - значиться в списку справ на сьогодні.
Головуючим суддею у справі призначена Галина Супрун.
З Айвазовою Черновецький познайомився під час навчання в Харківському юридичному інституті. У Леоніда двоє дорослих дітей - донька Христина і син Степан, а також четверо онуків. Як відомо, Черновецький переспівав пісню "Любимая моя", присвятивши її своїй дружині.
Нагадаємо, 2 серпня ізраїльське інтернет-видання IzRus повідомило, що мер Києва Леонід Черновецький разом зі своєю дружиною 17 років тому отримали громадянство цієї країни.
3 серпня Леонід Черновецький особисто повідомив журналістам ТСН, що перебуває в Ізраїлі в неофіційній відпустці і проводить час у власній квартирі. При цьому він спростував інформацію про своє друге громадянство.
Як повідомлялося в ЗМІ, особняк Черновецького в Конча-Заспі виставлено на продаж.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас