За секс у кабіні літака звільнили стюардесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За секс у кабіні літака звільнили стюардесу

129
Гонконгська авіакомпанія Cathay Pacific оголосила про звільнення двох своїх співробітників, повідомляє Agence France-Presse.
Фотографії відвертого характеру, на одній з яких дівчина у формі співробітниці Cathay Pacific займається оральним сексом з чоловіком в приміщенні, схожому на кабіну пілотів літака, з'явилися на початку серпня в гонконгській пресі.
У Cathay Pacific було ініційовано службове розслідування, яке підтвердило достовірність знімків. Тим часом раніше висловлювалися припущення, що фотографії є підробкою, виготовленою з метою нанесення збитку іміджу Cathay. В авіакомпанії стверджують, що кадри були зроблені не під час польоту.
Чоловік, зображений на фотографіях, на умовах анонімності повідомив, що знімки були вкрадені з його особистого комп'ютера. У ЗМІ повідомлялося, що він був пілотом, офіційного підтвердження цих відомостей немає. Обличчя чоловіка на фотографії не видно.
Cathay Pacific - одна з найбільших авіакомпаній Гонконгу. Вона входить до числа семи авіаперевізників у світі, що отримали найвищий рейтинг в п'ять зірок за версією Skytrax.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас