На ринку автоперевезень працює близько 126 тис. юридичних осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ринку автоперевезень працює близько 126 тис. юридичних осіб

280
Сьогодні на ринку автоперевезень працює близько 126 тисяч юридичних осіб, більша частина з яких не здатна забезпечити відповідний рівень надання послуг. Про це сказав заступник Міністра інфраструктури - керівник апарату Володимир Корнієнко, повідомили УНН в прес-службі Мінінфраструктури.
Отже, реалізація Концепції та Програми дозволить оновити автопарки, зменшити кількість нелегальних перевізників, забезпечить конкурентоспроможність українських перевізників на міжнародному ринку і в першу чергу підвищить безпеку перевезень.
"Для Міністерства головне, - щоб будь-який вид транспорту забезпечував безпеку перевезень пасажирів. Тому це питання, незалежно від комерційної частини, ми ставимо на перше місце", - зазначив В.Корнієнко.
Зокрема, для досягнення цих цілей Міністерство інфраструктури виступає за укрупнення перевізників, виведення з ринку переобладнаних з порушенням вимог транспортних засобів.
Сприяти підвищенню безпеки перевезень та рівня надання послуг буде укрупнення перевізників - адже перевізники, які будуть мати більшу кількість транспортних засобів, здатні забезпечити і кращі умови праці та навчання водіїв, створивши для цього відповідну інфраструктуру - службу безпеки руху, медичну, підвищення кваліфікації тощо.
Нагадаємо, на період літніх відпусток посилений контроль за автоперевізниками, які здійснюють перевезення відпочиваючих на південь країни. Отже, для попередження аварійності Головна державна інспекція на автомобільному транспорті посилила контроль за дотриманням автомобільними перевізниками транспортного законодавства України на території Криму.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас