Китай має намір вкласти 300 млн дол. у розвиток інфраструктури Ялти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай має намір вкласти 300 млн дол. у розвиток інфраструктури Ялти

548
Інвестори Китайської Народної Республіки планують вкласти кошти в сумі 300 млн доларів у розвиток інфраструктуру Ялти. Про це під час зустрічі делегації ділових кіл КНР з головою Верховної Ради Криму Володимиром Константиновим в Сімферополі повідомив заступник президента China Development Bank Жао Жіанпін, передає кореспондент РБК-Україна.
За словами заступника голови китайського банку, компанія, яка надається ним, готова вкласти близько 300 млн дол. в інфраструктуру південнобережного міста і додав, що дане питання обговорювалося раніше з міським головою Ялти Олексієм Боярчуком в рамках їх зустрічі 11 серпня.
"Ми запропонували керівництву Ялти створити державне приватне партнерство і розглянути можливість окремого фінансування для будівництва в цьому місті доріг, водопостачання, каналізації", - сказав Жіанпін.
У свою чергу Константинов повідомив, що на сьогоднішній день в Криму реалізується 80 інвестиційних проектів на загальну суму 11,2 млрд. При цьому інвестиції надійшли з 47 країн світу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас