За океаном не продаються навіть будинки знаменитостей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За океаном не продаються навіть будинки знаменитостей

Нерухомість
847
Будинок, що колись належав Орсону Уеллсу, режисеру легендарного фільму "Громадянин Кейн", був виставлений на продаж за скромні, за мірками Голлівуду, $1,285 млн ще наприкінці липня. Проте ось уже більше двох тижнів продаж так і не може відбутися. Схоже, час робити знижку.
Побудований в 1921 році, будинок Уеллса виконаний в південному колоніальному стилі: він оббитий дерев'яними панелями, а також доповнений ліпними прикрасами. Крім самого особняка, на площі в 1/3 гектара розташувалися також будинок для гостей і плавальний басейн, повідомляє Los Angeles Times.
Дім Орсона Уеллса став не першим "зірковим" об'єктом нерухомості, продаж якого "підвис", а знаменитостям нічого не залишається, окрім як знижувати ціни. Одним з яскравих прикладів цього тренду є тривалий продаж особняка Ніколасом Кейджем. У грудні 2010 року актор вдвічі знизив ціну на особняк в місті Мідлтаун в штаті Род-Айленд. При цьому в 2005 році сам Кейдж віддав за цей об'єкт нерухомості 15,7 мільйона доларів.
Крім того, до лав "знижкоманів" вступив і знаменитий актор Річард Гір, який опустив ціну на особняк Too Many Maples ("Дуже багато кленів") на Лонг-Айленді в околицях Нью-Йорка $1,6 млн. Нинішня ціна продажу об'єкта становить $7,2 млн.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас