Forbes недооцінив доходи Анастасії Волочкової і переоцінив доходи Юрія Шевчука — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forbes недооцінив доходи Анастасії Волочкової і переоцінив доходи Юрія Шевчука

668
Балерина Анастасія Волочкова, яка зайняла 23 місце в рейтингу головних російських знаменитостей за версією журналу Forbes, заявила, що за цей рік заробила значно більше, ніж $800 000.
Російські зірки незадоволені рейтингом, складеним журналом Forbes. Раніше лідер групи ДДТ Юрій Шевчук назвав сильно перебільшеними чутки про його багатство. Тепер з даними журналу не згодна балерина Анастасія Волочкова. Вона стверджує, що її доходи недооцінили.
"На мій погляд, не етично лізти в кишеню відомим людям і оголошувати про доходи. Я можу сказати, що інформація, яка вказана про мене, абсолютно хибна. Я ніколи не вважала це важливим, тому що мені фінансовий дохід приносять не тільки концерти, а й рекламні контракти", - сказала Волочкова в коментарі Радіо Свобода.
"Перша складова завжди безцінна - скільки у мене і глядацьких овацій, скільки мені дарують квітів. На основі чого складається рейтинг? На основі того, яка в мене є нерухомість, чи на основі тих концертів, які я даю? Але це теж неможливо визначити, тому що є корпоративні заходи, де, вибачте, отримують гроші просто так, не фіксуючи їх ніде, - так буває. Коли я витрачаю гроші на дитячий концерт і сама за свої гроші оплачую оренду залу, мені цікаво просто, ось ці люди, які здійснюють підрахунки, вони враховують цю витратну частину?" - зазначила Волочкова.
Тим часом журнал Forbes обіцяє спростувати інформацію про прибуток Шевчука лише в тому випадку, якщо представники групи ДДТ нададуть редакції достовірні відомості про доходи.
"Ми ніколи не говорили, що це гроші, які є у нього в кишені. Це наша журналістська оцінка валового доходу, який могла отримати група ДДТ за вказаний період. Оцінка ця заснована на спілкуванні з так званими учасниками ринку - музичними продюсерами, з людьми, які організовують концерти, з агентами співаків, артистів і так далі. Я не дуже розумію, за що ми повинні вибачитися. По-моєму, він вимагає вибачень в принципі за те, що він потрапив до цього рейтингу знаменитостей, і його особисто не влаштовує сусідство з якимись іншими артистами. Безумовно, якщо ми помилилися, і якщо у нас буде достеменна інформація про його доходи, то ми опублікуємо спростування. Але жодних інших даних від Шевчука та його представників нам не надходило", - розповів заступник головного редактора Forbes Микола Мазурін.
За даними російського Forbes, дохід Шевчука за період з 1 липня 2010 року по 30 червня 2011 року складе $ 1 млн. Крім грошей при складанні рейтингу найголовніших знаменитостей враховується статистика запитів з приводу тієї чи іншої людини в Яндексі, а також кількість згадок про неї в засобах масової інформації.
Перше місце в рейтингу 50-ти головних російських знаменитостей за версією Forbes зайняв співак Стас Михайлов. За рік він заробив майже $20 млн. На другому місці - тенісистка Марія Шарапова. Третій рядок списку зайняла Алла Пугачова.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас