Павленко не знав про своє призначення коли давав свідчення у справі Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Павленко не знав про своє призначення коли давав свідчення у справі Тимошенко

1265
Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко під час свого першого брифінгу на новій посаді прокоментував своє призначення.
"На момент свідчень в суді (у справі Тимошенко. - ред.) я не знав про це призначення (омбудсмана з прав дитини. - ред.)", - сказав Ю. Павленко.
Як повідомлялося, Президент України Віктор Янукович підписав Указ про призначення Юрія Павленка Уповноваженим Президента України з прав дитини.
Нагадаємо, 4 серпня під час показань в "газовій справі" екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко колишній міністр сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко розповів про те, що перед початком засідання уряду відбувалися збори міністрів від "Нашої України". Такі ж збори були і перед засіданням уряду 21 січня 2009 року.
Ю. Павленко розповів, що під час зборів міністри від "Нашої Україні" радилися щодо того, як діяти з приводу того чи іншого питання. Збори проводилися в кабінеті Івана Васюника.
"З питання "газових угод" між Україною і РФ ми не радилися, кожен спирався на свою позицію в цьому питанні. Скажу, що більшість моїх колег не проголосували за "газові угоди" 21 січня, але дехто проголосував", - зазначив він.
Крім того, Ю. Павленко повідомив, що в його компетенції і в компетенції його міністерства ніколи не стояли "газові питання". І тому при голосуванні він керувався думкою своїх більш компетентних колег.
"Я не голосував за "газові угоди", оскільки не було надано повної інформації про результати переговорів у Москві. Мені для схвалення позитивного рішення не вистачило інформації", - сказав екс-міністр.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас