Янукович призначив Юрія Павленка Уповноваженим з прав дитини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович призначив Юрія Павленка Уповноваженим з прав дитини

803
Віктор Янукович підписав Указ про призначення Юрія Павленка Уповноваженим Президента України з прав дитини. Про це повідомили в прес-службі Глави держави.
Крім того, В. Янукович підписав Указ про питання Уповноваженого Президента України з прав дитини. Згідно з цим документом, в Адміністрації Президента створено Управління забезпечення діяльності Уповноваженого. Указ вже набув чинності.
Павленко поки не коментує своє призначення на посаду.
"Сьогодні в Адміністрації Президента відбудеться прес-конференція, на якій я відповім на всі запитання, пресу питання", - зазначив Ю. Павленко.
Перший заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов заявив, що дане призначення свідчить про те, що для глави держави не важливо, який партійний квиток у чиновника.
"Партійний квиток розуму нікому не додає. Наприклад, є тямущі люди серед комуністів і соціалістів. Але є і недалекі люди, в тому числі, в лавах нашої партії. Тому талант керівника полягає в тому, щоб не призначати людину на посаду за принципом "хоч дурень, але свій", а виходячи з професійних якостей. Не треба дивитися на партійний квиток", - зазначив Чечетов.
За його словами, у Партії регіонів сьогодні немає кадрового голоду. "Водночас ми визнаємо, що в партії є окремі напрями, на яких можуть працювати фахівці з інших політичних сил. Немає нічого поганого в тому, що напрям захисту прав дітей буде вести молода людина, яка є фахівцем у цій сфері. Це робить честь Президенту, який не призначає чиновників на посади за принципом "хоч дурень, але свій", - додав М. Чечетов.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас