На 5000% зросли продажі дубинок і бейсбольних біт у Великобританії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На 5000% зросли продажі дубинок і бейсбольних біт у Великобританії

666
У Великобританії рівень продажі в інтернеті на відомому сайті Amazon телескопічних дубинок і бейсбольних біт за добу зросли більш ніж на п'ять тисяч відсотків. Про це повідомляють іноземні ЗМІ.
Як відзначає агентство, за кілька днів звичайна поліцейська дубинка, що займала до початку масових заворушень 5622 місце в рейтингу продажів, піднялася на 110 місце, а алюмінієва бейсбольна біта - на восьме.
Продажі деяких предметів у відповідному розділі інтернет-магазину зросли ще більше. На даний момент друге місце в рейтингу продажів займає поліцейська дубинка, продажі якої за добу зросли на 19357% (добу тому вона займала 40278 місце). На першому місці - складна саперна лопатка, зростання продажів якої склало 239 000%.
При тому що на сайті наводяться дані про зростання продажів у відсотках, ніяких висновків з цього зробити по суті не можна, тому що невідомо, скільки саме тих чи інших предметів було продано.
Власне, у першій десятці розділу спортінвентарю в інтернет-магазині більше половини предметів, виставлених на продаж, можуть бути використані як зброя.
Заворушення в Лондоні та інших містах Великобританії тривають від суботи, 6 серпня. У результаті дій агресивно налаштованих груп молоді завдано серйозної шкоди декільком районам.
Поліція вже заарештувала понад 800 осіб в Лондоні і ще понад 500 осіб в інших містах країни. Приблизно 250 учасників заворушень вже пред'явлені звинувачення в порушенні громадського порядку, заподіянні шкоди чужому майну та крадіжках.
Декілька осіб вже отримали тюремні терміни тривалістю до шести місяців.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас