У Британії вийшла колекція одягу від Емі Вайнхаус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії вийшла колекція одягу від Емі Вайнхаус

52
У Великобританії одна з компаній, що спеціалізуються на виробництві спортивного одягу випустила колекцію, створену спільно зі співачкою Емі Уайнхаус, пише The Daily Mail.
Компанія схвалила рішення розпочати продаж речей і аксесуарів від Уайнхаус після консультацій з членами родини виконавиці.
"Коли представники фірми прийшли до нас з питанням про те, що ми хочемо зробити з колекцією, ми легко змогли відповісти. Емі подобалося працювати над колекціями, і вона напевно хотіла б, щоб вони з'явилися у продажу", - зазначив у інтерв'ю журналістам батько померлої співачки.
Перша партія одягу для осінньо-зимового сезону з'явиться в магазинах та інтернеті найближчим часом, а деякі речі вже доступні для покупців на сайті бренду.
Вартість предметів з колекції становить від 69 до 224 євро. Всі кошти від продажу одягу будуть передані фонду імені Емі Уайнхаус, який буде надавати допомогу хворим на алкогольну та наркотичну залежність.
Нагадаємо, як повідомлялося, Емі Уайнхаус була знайдена мертвою 23 липня 2011 року в своїй квартирі на півночі Лондона. Їй було 27 років. Минулого тижня повідомлялося, що в лондонському будинку Емі Уайнхаус може розміститися штаб-квартира нового благодійного фонду імені співачки.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас