У Голлівуді планують зняти рімейк "Брудних танців" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Голлівуді планують зняти рімейк "Брудних танців"

32
Хореограф хіта 1987 року "Брудні танці" Кенні Ортега зробить рімейк цього фільму для студії Lionsgate
Про це повідомляють РІА Новини з посиланням на Deadline.com. Оригінальні "Брудні танці" коштували 6 мільйонів доларів, зібрали по всьому світу більше 213 мільйонів і зробили з виконавця головної ролі Патріка Суейзі зірку світового масштабу. Фільм отримав "Оскара" за найкращий саундтрек і найкращу оригінальну композицію, розійшовся 10 мільйонами копій на DVD і був перетворений на мюзикл, який успішно пройшов в Лондоні і в шести країнах крім Великобританії.
У 2004 році випустили римейк, "Брудні танці: Гавайські ночі", однак він провалився в прокаті. Суейзі помер в 2009 році від раку, а Ортега здобув світову славу як автор посмертного фільму про Майкла Джексона "От і все".
"Як не дивно, з моменту виходу оригінального фільму минуло 25 років. Але в нього як і раніше легіони фанатів. Ми вважаємо, що не можна вибрати найкращого моменту для повернення цієї історії - в осучасненому вигляді - на великі екрани", - говорить заяву глави Lionsgate Джо Дрейка.
Які актори гратимуть у новій версії "Брудних танців", поки не відомо, але студія обіцяє, що за кадром звучатимуть хіти шістдесятих і треки з оригінального фільму разом з новими композиціями.
Ортега уже звернувся до автора першого фільму Елеанор Бергштейн з проханням написати сценарій рімейка.
Дата виходу нової картини поки не визначена.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас