Медведєв: Росії та Україні потрібно остаточно вирішити питання про держкордон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв: Росії та Україні потрібно остаточно вирішити питання про держкордон

863
Росії та Україні належить вирішити питання про державний кордон, заявив президент РФ Дмитро Медведєв.
"Нам потрібно думати і про остаточне вирішення питання по державному кордону. У нас багато тем для розмови. Тому я вважаю, що розмова повинна бути відверта, пряма, дружня, як вона у нас завжди і виходила", - сказав Д. Медведєв на зустрічі з президентом України Януковичем у Сочі.
За словами глави російської держави, на зустрічі мають обговорити й інші проблеми, серед яких газове співробітництво, інтеграційні процеси на пострадянському просторі та ін.
"Проблем вистачає, і я пропоную сконцентруватися на них, тому що в цьому - сенс візиту", - сказав Д. Медведєв.
"Поговоримо, звичайно, про розвиток інтеграційних процесів, які йдуть за участю Російської Федерації та про можливе приєднання до цих процесів України, якщо Україна вважатиме це для себе доцільним. Поговоримо, звичайно, про газову співпрацю, яка традиційно є складною, але від якої нікуди не піти", - зазначив президент.
Він також запропонував обговорити регіональне співробітництво та міжнародні питання.
Окремою темою, за словами Д. Медведєва, стане підготовка до чергового засідання міждержавної комісії. "Ми з вами домовилися, що міждержкомісії повинна пройти на високому рівні в прямому і переносному сенсі цього слова, і знаменувати якісь нові сторінки у розвитку російсько-українського співробітництва", - сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас