Тігіпко просить німців подавати пропозиції щодо поліпшення умов інвестиційної діяльності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко просить німців подавати пропозиції щодо поліпшення умов інвестиційної діяльності

239
Віце-прем'єр-міністр України - Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко запропонував німецьким бізнесменам подавати пропозиції щодо поліпшення умов інвестиційної діяльності в Україні.
Як повідомили в Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів, про це віце-прем'єр заявив під час зустрічі з керівництвом Східного комітету німецької економіки (ВКНЕ), що відбулася в ході його робочого візиту до ФРН.
На думку чиновника, пропозиції німецьких бізнесменів сприятимуть активізації двостороннього економічного співробітництва.
В КМУ також повідомили, що, виступаючи перед німецькими бізнесменами, віце-прем'єр говорив про впровадження в Україні системних економічних реформ.
"Зокрема, Тігіпко зупинився на питаннях податкової, адміністративної та митної реформ, а також на істотному спрощенні умов підприємницької діяльності", - відзначили в Департаменті.
"Українська влада активно працює над питаннями дерегуляції економічної діяльності, спрощення адміністративних процедур, скорочення кількості видів ліцензійної діяльності. Ефективно функціонує система автоматичного відшкодування ПДВ. Вже зараз частка автоматичного відшкодування в загальній сумі відшкодованого ПДВ становить близько 50% і буде надалі рости. Все це створює передумови до збільшення іноземних інвестицій в українську економіку", - цитує віце-прем'єра Департамент.
Раніше, 25 липня віце-прем'єр міністр Сергій Тігіпко заявив, що підприємницьке товариство має більш активно підключитися до розробки пропозицій з реформування відповідного законодавства.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас