В Укртелекомі грядуть скорочення, але не масові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Укртелекомі грядуть скорочення, але не масові

1791
ПАТ "Укртелеком" не планує проводити масового скорочення штату. Про це повідомив в ході прес-конференції глава правління ПАТ "Укртелеком" Георгій Дзекон, передає кореспондент РБК-Україна.
"Масового скорочення штату австрійцями не буде. У нас щойно закінчилася профспілкова конференція, ми підписали новий договір, в рамках якого буде продовжуватися оптимізація Укртелекому. Яка кількість (осіб) буде скорочена, поки невідомо. Коли буде затверджена нова структура (компанії ), ми автоматично відповімо на це питання", - повідомив Дзекон.
У квітні повідомлялося про масові звільнення в Укртелекомі, зокрема, з 7 відділів Центру управління телекомунікаційними мережами оператора (77 співробітників) під скорочення потрапили чотири (32 співробітники). Тоді видання писало, що подібна реорганізація проводиться і в регіонах.
Водночас, керівний партнер EPIC Пітер Гольдшайдер заявив, що компанія EPIC не має причетності до масових скорочень співробітників Укртелекому.
Нагадаємо, 11 березня, Фонд Держмайна України завершив багаторічну епопею з приватизації національного оператора зв'язку Укртелеком, підписавши договір про продаж 92,79% акцій за 10,575 мільярда гривень компанії ЕСУ, яка є українською "дочкою" австрійської компанії EPIC. 11 травня Фонд державного майна України підписав Акт прийому-передачі ВАТ "Укртелеком".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас