Британському сайту заборонили продавати футболки з девізом Кейт Мосс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британському сайту заборонили продавати футболки з девізом Кейт Мосс

214
Британський комітет з рекламних стандартів (ASA) заборонив сайту одягу Zazzle продавати дитячі футболки зі слоганом, який стверджує, що немає нічого кращого, ніж бути худим. Про це повідомляється на сайті ASA.
До Комітету з рекламних стандартів надійшло кілька скарг на сайт Zazzle, на якому в квітні цього року з'явилися в продажу футболки з написом "Немає нічого смачніше, ніж відчувати себе худим" (Nothing tastes as good as skinny feels).
Комітет визнав, що напис є неналежним для дитячого одягу, бо може розвинути в дітях нездорове бажання худнути. Майки зі слоганом заборонили за "безвідповідальність".
Сайт Zazzle, в свою чергу, заявив, що не має стосунку до виробництва футболок, бо є всього лише торговим майданчиком в інтернеті. Продукцію виставляють на продаж користувачі сайту, які створюють одяг власного дизайну. Адміністрація форуму не перевіряє, що саме з'являється у продажу, і за заборони якоїсь продукції орієнтується на скарги користувачів.
Як повідомляє The Guardian, слоган "Немає нічого смачнішого, ніж відчувати себе худим" озвучила британська модель Кейт Мосс, відома своєю худобою. Модель заявила, що ці слова можна назвати її девізом.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас