Франція: Тимошенко не має причетності до відкликання посла з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Франція: Тимошенко не має причетності до відкликання посла з України

451
Франція відкликала посла Жака Фора з України. У посольстві зазначають, що відкликання здійснено у зв'язку із завершенням трирічної місії
Про це повідомили в прес-службі посольства Франції в Україні, передає УНІАН.
"Його Високоповажність пан Жак Фор, який прибув в Україну в серпні 2008 року, завершує свою трирічну місію. Отже, всупереч поширеній деякими джерелами інформації, ротація відбувається в рамках звичайної процедури", - наголошується в повідомленні.
Посольство нагадує зміст заяви, зроблені 5 серпня Міністерством закордонних і європейських справ Франції з приводу арешту колишнього прем'єра Юлії Тимошенко.
"Франція дуже стурбована арештом Тимошенко. Мотивації судового розгляду її справи викликають в нас питання. зокрема, нам видається, що право на захист не забезпечено", - йдеться в заяві.
"Ми постійно наголошуємо, що дотримання норм права є елементом побудови партнерства між Францією, Європейським Союзом та Україною. Франція разом зі своїми європейськими партнерами і надалі з великою увагою стежитиме за розвитком ситуації щодо пані Тимошенко", - відзначали в МЗС Франції.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас