Акімова: Загрози співпраці з МВФ через затримку пенсійної реформи немає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акімова: Загрози співпраці з МВФ через затримку пенсійної реформи немає

Казна та Політика
634
Перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова заявляє, що затримка з проведенням пенсійної реформи не загрожує розривом співпраці з Міжнародним валютним фондом. Про це вона сказала журналістам.
"Серйозної загрози, яка була б озвучена представниками МВФ, немає", - повідомила Акімова.
Водночас вона зазначила, що внесення в закон про пенсійну реформу поправок з голосу депутатами Верховної Ради створило певні питання, в тому числі з точки зору бюджетного фінансування, проте наразі Кабінет Міністрів спільно з представниками МВФ обговорюють інструменти розв'язання цих питань.
Акімова висловила впевненість, що до вересня необхідні рішення будуть знайдені.
Як повідомляло агентство, депутат Ради, член фракції "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" Наталія Королевська вважає неможливим для України створення зони вільної торгівлі з Європейським Союзом та отримання кредитів МВФ через арешт колишнього прем'єр-міністра, лідера партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко.
У липні Президент Віктор Янукович висловив надію на подальшу ефективну співпрацю з фондом у зв'язку з обранням його директором-розпорядником міністра фінансів Франції Крістін Лагард.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас