НБУ затвердив Жуковську на посаді голови правління банку "Надра" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ затвердив Жуковську на посаді голови правління банку "Надра"

1123
Національний банк Україна (НБУ) погодив кандидатуру Валентини Жуковської на посаду голови правління банку "Надра". Про це повідомляє прес-служба банку.
Раніше Жуковська була тимчасовим адміністратором банку "Надра".
Вона не є акціонером банку. Її призначили головою правління на 5 років.
Нагадаємо, в лютому 2009 р. НБУ ввів тимчасову адміністрацію в банк «Надра» і призначив тимчасовим адміністратором фінустанови Жуковську. Потім НБУ неодноразово продовжував роботу тимчасової адміністрації.
Раніше В. Жуковська працювала, серед іншого, першим заступником голови правління Укрсоцбанку, директором ДП "Меркс-меблі".
Раніше Centragas Holding Фірташа придбав 90% акцій банку "Надра". Згодом "Надра" залучив 525 млн грн на умовах субординованого боргу у Centragas Holding. Голова ради директорів Group DF Дмитро Фірташ нещодавно заявив, що до кінця 2012 р. банк "Надра" може увійти до п'ятірки найбільших українських банків.
"Сподіваюся, що до кінця 2012 року він буде п'ятим банком в Україну. У нас є таке бажання і поставлені такі завдання менеджменту", - сказав він. За оцінкою бізнесмена, як тимчасовий адміністратор Валентина Жуковська впоралася із завданням стабілізації діяльності кредитно-фінансової установи.
Банк "Надра" заснований в 1993 р. За даними НБУ, за розміром загальних активів на 1 квітня 2011 р. банку "Надра" займав 12-е місце (22,449 млрд грн) серед 176 банків, що діяли в Україні. Статутний капітал банку складає 3,9 млрд грн. Регіональна мережа налічує 535 Надра філій та відділень, 1057 банкоматів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас