Корейці встановили магазин всередині літака А380 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корейці встановили магазин всередині літака А380

358
Південнокорейський авіаперевізник Korean Air обладнав лайнер Airbus A380 магазином безмитної торгівлі, повідомляє Aviation Week. Для розміщення вітрини магазину авіакомпанія прибрала 13 сидінь в хвостовій частині салону літака. Частково вона розташована під гвинтовими сходами, що ведуть на верхню палубу, де знаходяться 94 місця бізнес-класу. Літак з магазином на борту з 9 серпня 2011 року буде виконувати польоти за маршрутом "Сеул - Нью-Йорк" з посадкою в аеропорту імені Джона Кеннеді.
У цілому салон корейського A380 зазнав значних змін. Зокрема, Korean Air стала першою компанією - оператором лайнера, повністю віддала верхню палубу під місця бізнес-класу. При цьому корейський лайнер став першим літаком класу A380 з мінімальним числом посадочних місць - їх у літаку всього 407. Для порівняння, в базовій версії A380 мінімальна кількість місць для пасажирів становить 525. На нижній палубі A380 розташовані 12 місць першого класу і 301 місце - економ-класу. У носовій частині салону літака знаходиться повноцінний бар.
В цілому, за рахунок A380 Korean Air має намір зробити акцент на наданні послуг для заможних людей. Крім того, додатковий прибуток компанія буде отримувати не тільки від пасажирів, які бажають долетіти до Нью-Йорка з комфортом, але й від продажу місць на вітрині магазину дьюті-фрі, а також рекламних площ у барі. Зокрема, компанія вже уклала угоду з Lancome і V&S Group, виробниками косметики та алкогольних напоїв.
Korean Air виконує комерційні польоти лайнерами A380 з 17 червня 2011 року. В даний час такі літаки, що належать компанії, літають в Гонконг і Токіо. Korean Air володіє трьома лайнерами A380. В цілому вона повинна отримати вісім таких літаків.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас