Китаєць пройшов по канату між двох повітряних куль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китаєць пройшов по канату між двох повітряних куль

81
Китайський акробат на ім'я Саймайті Айшань встановив національний рекорд, подолавши відстань у 15 метрів по канату, натягнутому на висоті близько 30 метрів між двох повітряних куль, пише The Daily Mail. Канатохідний рекорд був встановлений в суботу, 6 серпня, в провінції Хунань.
На подолання відстані між аеростатами на висоті в 30 метрів у китайського акробата пішло приблизно п'ять хвилин, вказує Sky News.
Після завершення проходу Айшань вирішив подолати ту ж відстань, але на висоті ста метрів. Однак десь на середині шляху канатоходець не зміг втриматися на тросі і зірвався. У результаті падіння він не постраждав, оскільки зумів зачепитися за канат (крім того, безпеку йому забезпечував страхувальний трос). Незабаром китайський екстремал заліз на канат назад і продовжив свій шлях, але ця спроба йому вже зарахована не була.
В майбутньому 27-річний Саймайті Айшань збирається пройти по канату між аеростатами на висоті приблизно 200 метрів. У тому випадку, якщо йому вдасться виконати цю спробу, він вчетверте у своїй кар'єрі потрапить в Книгу рекордів Гіннесса.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас