У Мінську звільнені сім директорів магазинів за порожні прилавки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінську звільнені сім директорів магазинів за порожні прилавки

3283
У Мінську були звільнені сім директорів магазинів за порожні прилавки, передає РосБізнесКонсалтинг з посиланням на повідомлення міськвиконкому.
Раніше голова міськвиконкому Микола Ладутько пообіцяв звільнити всіх керівників торгівлі, які не забезпечать наявності в магазинах міста необхідного асортименту. Таку різку реакцію мера викликала картина майже порожніх полиць в магазинах столиці.
Ладутько заявив, що є всі можливості для заповнення товарами, а факти напівпорожніх прилавків він розцінив як небажання працювати.
Мер доручив також розірвати договори оренди з приватними торговцями, які не будуть заповнювати свої магазини, а вивільнені площі передати стійким торговим організаціям. Ладутько зажадав зробити сферу торгівлі Мінська зразково-показовою.
З початку року Білорусь переживає важку фінансову і економічну кризу. В країні майже закінчилася валюта. Вже давно відчувається дефіцит імпортних товарів. На тому тижні почався дефіцит цукру - в Мінську цукор залишився в продажі тільки в 50-кілограмових мішках, повідомляє Газета.ру.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас