У Росії провели конкурс краси для овець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії провели конкурс краси для овець

77
У місті Тутаєв Ярославської області відбувся конкурс краси, учасницями якого стали вівці. Незвичне змагання відбулось в рамках традиційного фестивалю "Романівська вівця - Золоте руно Росії", пише місцеве видання газети "Аргументи і Факти".
До участі в конкурсі краси допускалися вівці романівської породи (грубошерсна порода овець, яких розводять в основному для виробництва шуб і кожухів), яких журі оцінювало за кількома критеріями. Так, у претенденток на перемогу обирали за такими ознаками: відсутність білих плям, правильна постава, густота вовни і вага - не менше 38 кілограмів.
За підсумками змагання перемогу здобула молода овечка з племінного господарства "Родина" Большесільського району області. Безіменній поки вівці надали титул "Міс вівця -2011", нагородили медаллю і, як будь-якій королеві краси, вручили діадему.
Крім конкурсу краси в рамках фестивалю, присвяченого Романівським вівцям, також відбулись й інші розважальні заходи. У програмі фестивалю значилися виступи місцевих артистів, конкурс зі стрижки овець, а також ярмарок виробів з овечої вовни.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас