На Тайвані нареченій, що втекла, виписали штраф — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Тайвані нареченій, що втекла, виписали штраф

71
Тайванський суд зобов'язав місцеву жительку заплатити штраф за те, що вона втекла з-під вінця, відмовившись виходити заміж за свого тодішнього нареченого, повідомляє Agence France-Presse з посиланням на місцевий телеканал TVBS.
Жінці доведеться заплатити за свій вчинок 250 тисяч тайванських доларів (приблизно 8,6 тисячі доларів США).
Весільна церемонія повинна була відбутися ще кілька місяців тому, і водночас наречена тайванцям була на п'ятому місяці вагітності. Коли настав день весілля, вона та її родичі відмовилися приїжджати на місце проведення свята.
У результаті розсерджений жених, який не хотів, щоб свято, влаштоване для гостей, було скасоване, звернувся до подружки нареченої з проханням зіграти роль його майбутньої дружини на церемонії. Тим не менш, стосунки нареченого і "підставної" нареченої на цьому не закінчилися. Незабаром після їх фіктивної весілля вони закохалися один в одного і недавно поєдналися законним шлюбом.
Що стосується невдалої нареченої, то вона народила дитину і виховує його самостійно.
Справу нареченої розглядали кілька судів різних інстанцій, і в результаті вимоги психологічно потерпілого від дій жінки нареченого були задоволені. Спочатку він збирався стягнути зі своєї колишньої коханої мільйон тайванських доларів. У цю суму він оцінив не тільки моральну шкоду, а й витрати на організацію весілля, зокрема, замовлення лімузина і торта, вказує China News.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас