Apple уніфікує операційні платформи для всіх своїх пристроїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple уніфікує операційні платформи для всіх своїх пристроїв

367
Компанія Apple може почати наступного року об'єднання в єдину платформу своїх операційних систем Mac OS X і iOS, які використовуються, відповідно, на комп'ютерах компанії і мобільних пристроях iPhone і iPad.
Уніфікація платформи дозволить скоротити витрати на розробку, а також піде на користь всій екосистемі Apple, оскільки при переході з одного типу пристрою на інший користувач матиме справу з уже знайомим середовищем. Для багатьох покупців це стане аргументом на користь продукції компанії, а не її конкурентів.
На думку аналітиків, об'єднанню систем Mac OS X і iOS посприяє створення процесора Apple A6. Цей чіп прийде на зміну A5, який використовується в планшеті iPad 2 і, за неофіційною інформацією, буде встановлюватися в новий iPhone, початок продажів якого очікується восени.
Комп'ютери MacBook Air отримають чотириядерні процесори Apple A6 в кінці 2012 року або через рік, а до 2016 року на такі чіпи будуть переведені та ноутбуки MacBook Pro, які розраховані на вимогливих користувачів. Донині всі комп'ютери Apple мають процесори виробництва Intel.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас