Київська влада профінансує ремонт будинків, в яких створені ОСББ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська влада профінансує ремонт будинків, в яких створені ОСББ

272
Київська влада планує вже в серпні розпочати фінансування ремонтів будинків, в яких створені ОСББ. Про це поінформував голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, повідомили УНН в прес-службі КМДА.
Зокрема, він зазначив, що Програма реформування житлово-комунального господарства України передбачає створення на добровільній основі до 1 січня 2015 року співвласники багатоквартирних будинків. Саме в ці терміни киянам, які утворили ОСББ, надаватиметься грантова підтримка на проведення ремонту того житлового фонду, де вони проживають.
"Наші кроки вже цього року направлені на підтримку ініціатив киян, які хочуть створити ОСББ, і буквально з серпня місяця ми починаємо фінансування капітального ремонту або реконструкції житла, де існують або плануються створення таких об'єднань", - сказав Олександр Попов.
Як повідомляв УНН, столична влада віддасть у власність об'єднань співвласників багатоквартирних будинків прибудинкові території та приміщення нежитлового фонду, що перебувають на балансі ОСББ.
Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку, або ОСББ - це неприбуткова юридична особа, створена власниками житлових і нежитлових приміщень для спільного користування, забезпечення і управління своїм будинком і прибудинковою територією, а також для юридичного оформлення їх майнових прав на будинок і прибудинкову територію.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас