ПФТС та "Українська біржа" підписали меморандум про взаєморозуміння та співробітництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПФТС та "Українська біржа" підписали меморандум про взаєморозуміння та співробітництво

Фондовий ринок
199
Провідні українські фондові майданчики ПФТС та "Українська біржа" (обидві Київ) з метою формування ефективної і стабільної біржової інфраструктури, а також подальшого розвитку українського фондового ринку підписали в п'ятницю меморандум про взаєморозуміння і співпрацю.
Згідно зі спільним прес-релізом бірж, головним напрямком їх співпраці стане формування єдиної позиції з питань розвитку нормативно-правової бази цінних паперів, а також популяризація діяльності фондових бірж та проведення скоординованої PR-політики.
Як зазначив голова правління "Української біржі" Олег Ткаченко, слова якого наводяться в повідомленні, біржі також вирішили виробити спільну стратегію дій щодо створення розвиненої біржової і пост-трейдингової інфраструктури, яка найближчим часом буде представлена на розгляд учасників ринку і акціонерів.
Голова правління ПФТС Олександр Скляров, у свою чергу, вважає, що меморандум відкриває можливість практичного діалогу між біржами і сприятиме створенню в Україні розвиненого і конкурентного фондового ринку, який в перспективі зможе повноцінно інтегруватися в міжнародне біржове товариство.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас