У столиці з'єднають береги Дніпра двоярусним тунелем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У столиці з'єднають береги Дніпра двоярусним тунелем

Казна та Політика
1049
Для залучення коштів на проведення робіт з будівництва тунелю, який простягнеться від станції метро "Лівобережна" до площі Перемоги, київська влада планує почати випуск єврооблігацій.
"Ми на сьогодні очікуємо на висновки французької компанії Vinci та з будівництва тунелю під Дніпром, ми найбільше просунулися з ними. Абсолютно чітко зрозуміла вартість. Поки остаточної відповіді про можливість фінансування цього проекту немає. Якщо ми не знайдемо інвестора, який готовий буде побудувати за свої гроші і взяти в експлуатацію цей об'єкт, тоді будемо змушені за рахунок випуску додаткових облігацій отримувати гроші на цей тунель", - повідомив Руслан Крамаренко, заступник голови Київської міської адміністрації. Також він заявив, що тунель планується зробити платним, пише Kievpress, посилаючись на Українські новини.
Нагадаємо, що в плани столичної влади входить спорудження двоповерхового автомобільного тунелю під Дніпром. Всього для розвантаження найбільш складних напрямків в Києві збираються побудувати від 4 до 6 тунелів, спорудження першого з яких має розпочатися вже в 2012 році.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас