Кількість заявок на допомогу з безробіття в США за тиждень зменшилася — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість заявок на допомогу з безробіття в США за тиждень зменшилася

Казна та Політика
139
Кількість первинних заявок на допомогу з безробіття в США за тиждень, що завершився 30 липня, скоротилася на 1 тис., склавши 400 тис., повідомляє міністерство праці США.
Таким чином, дані виявилися кращими за прогнози: експерти, опитані інформаційно-аналітичним порталом dailyFX.com, очікували на збільшення показника на 7 тис. - до 405 тис. з непереглянутого показника в 398 тис.
Первісна оцінка кількості первинних заявок за тиждень, що завершився 23 липня, переглянута у бік підвищення до 401 тис.
Середня кількість первинних заявок за чотири тижні, що завершилися 30 липня, в порівнянні з переглянутим показником тижневої давності скоротилася на 6,75 тис. і склала 407,75 тис.
Кількість тих, хто одержує допомогу з безробіття за тиждень, що завершився 23 липня, склала 3,73 млн осіб, що на 10 тис. більше за переглянутий показник попереднього тижня.
Кількість первинних заявок на допомогу з безробіття (Initial Jobless Claims) публікується щотижня міністерством праці США. Показник відображає кількість людей, які вперше звернулися по допомогу протягом звітного тижня. Одночасно виходять дані за кількістю осіб, які отримують допомогу. Обидва індикатора відображають динаміку на ринку праці і часто переглядаються, надаючи помірний вплив на ринок. Тижневі значення первинних заявок вкрай волатильні, тому багато аналітиків вважають за краще відстежувати динаміку середнього за чотири тижні показника.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас