З начальника Одеського порту Павлюка взяли підписку про невиїзд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З начальника Одеського порту Павлюка взяли підписку про невиїзд

Кримінал
237
Центральний районний суд Сімферополя відмовив прокуратурі Криму в обранні запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою для генерального директора держпідприємства "Одеський морський торговельний порт" Миколу Павлюка.
Для М. Павлюка судом обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.
Водночас, у прес-службі нагадали, що прокуратура автономії продовжує розслідувати 3 кримінальні справи щодо М. Павлюка.
У всіх трьох справах М. Павлюку висунуті звинувачення за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України (перевищення службових повноважень).
Як повідомлялося, 12 липня щодо М. Павлюка було порушено кримінальну справу за ознаками службового злочину, яким нібито було завдано збитків майже на 170 тис. грн, а 22 липня його затримав слідчий кримської прокуратури. Через три дні Центральний райсуд міста Сімферополя відмовив органу досудового слідства в задоволенні подання про обрання 71-річному М. Павлюку запобіжного заходу у вигляді взяття під варту і обрав менш сувору міру запобіжного заходу - заставу, у зв'язку з чим його звільнили з ізолятора тимчасового утримання.
М. Павлюка внаслідок загострення важких хронічних захворювань 27 липня направили до реанімаційного відділення 411-го військового госпіталю міста Одеса. Незважаючи на лікарський висновок про небажаність його транспортування та виконання в його відношенні слідчих дій, того ж дня група правоохоронців примусово вивезла хворого з палати інтенсивної терапії цієї медичної установи, після чого затриманого автомобілем доставили з Одеси до Сімферополя. Там його знову помістили в ІТУ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас