У столиці відключили 350 МАФів, які несанкціоновано користувалися електрикою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У столиці відключили 350 МАФів, які несанкціоновано користувалися електрикою

389
Майже 350 несанкціоновано підключених до електромереж МАФів фахівці "Київенерго" відключили в липні. Про це УНН повідомили в прес-службі компанії.
У липні цього року рейдові бригади ВАТ "Київенерго" виявили 346 малих архітектурних форм (МАФів) на території Києва, які самовільно підключилися до електромереж і незаконно споживали електроенергію. Всі ці МАФи були відключені від електропостачання згідно ст. 27 Закону України "Про електроенергетику".
Таким чином "Київенерго" в межах своєї компетенції виконує роботу з відключення від електропостачання МАФів за несанкціоноване підключення до мереж і споживання електроенергії. Відключені від електропостачання кіоски готові до демонтажу, який здійснюється профільними підрозділами Київської міської державної адміністрацією.
Крім того, "Київенерго" звернулася до правоохоронних органів з проханням забезпечити недопущення несанкціонованого підключення МАФів до електромереж.
Нагадаємо, ВАТ "Київенерго" двічі відключала від електропостачання МАФи, розташовані на Контрактовій площі, з подальшим демонтажем повітряних ліній електропередач. Після першого відключення 14 липня власники МАФів знову несанкціоновано підключилися, а після повторного відключення 17 липня - встановили переносні електрогенератори. Станом на 20 липня, фахівці "Київенерго" нарахували сім таких установок.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас