Герман вважає, що кількість депутатів треба зменшити з 450 до 225 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Герман вважає, що кількість депутатів треба зменшити з 450 до 225

1906
Радник Президента Ганна Герман виступає за скорочення кількості депутатів Верховної Ради з 450 до 225 і перехід до їх роботи на безоплатній основі. Про це вона сказала в ефірі телекомпанії "5 канал".
"Я думаю, що в Україні настав час не тільки в 2 рази скоротити кількість депутатів, а й впровадити такі основи, щоб за депутатський працю держава і платники податків не платили, оскільки в парламенті немає бідних людей", - сказала вона.
У зв'язку з цим вона заявила про необхідність схвалити закон, що праця у Верховній Раді здійснюється на добровільних засадах. Вона також виступила за введення безоплатності роботи парламентаріїв вже з наступного скликання Ради після виборів 2012 року.
"Було б дуже добре, якби новий парламент був якісно іншим, і якби новий парламент працював на добровільних засадах", - сказала Герман.
На думку радника Президента, наразі депутати Ради, за невеликими винятками, працюють тільки на себе.
Раніше Герман виступила за скасування недоторканності депутатів Ради.
Герман працює в Адміністрації Президента з лютого 2010 року. До цього вона була депутатом Ради від Партії регіонів. Своє призначення в АП вона сприйняла без захоплення, заявивши, що їй ця посада не потрібна. У травні вона також заявила, що розглядає можливість балотування в депутати парламенту.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас