Королевська: Ми виведемо людей на Майдан на захист Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королевська: Ми виведемо людей на Майдан на захист Тимошенко

5208
Народний депутат фракції "БЮТ - Батьківщина" Наталія Королевська заявляє, що якщо Печерський райсуд Києва не дасть можливості лідеру ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко захистити свої права, то партія організовує масові акції протесту в Києві.
"Вся країна і весь світ уважно і напружено спостерігає за судом над Юлією Тимошенко. І ми вже бачимо спроби влади перетворити цей процес на судилище, а не на справедливий суд. Лідера нашої партії хочуть позбавити законного права на захист, заарештувавши її до винесення рішення судом... Я попереджаю владу, що якщо ви посмієте заарештувати нашого лідера зараз, позбавивши її законного права особисто захищати своє чесне ім'я в суді, то наша партія буде виводити людей на Майдан", - йдеться в заяві Н. Королевської, розповсюдженій її прес-службою в четвер.
Депутат нагадує, що відмова будь-якому громадянинові України в справедливому захисті своїх прав і свобод є грубим порушенням прав людини, "що викличе негативну реакцію в європейськомутоваристві і загальмує інтеграцію нашої країни до Європи". "Цим влада покаже своє небажання повернути Україну в європейську сім'ю", - підкреслюється в заяві.
"Я закликаю прихильників усіх опозиційних партій підтримати нас і захистити європейський вибір нашої країни. Тільки за останній рік я відвідала десятки міст і сіл нашої країни і скрізь я чую одне і те саме питання: коли наша влада стане цивілізованою. І багато людей готові вийти на вулицю і підтримати нас", - зазначає Н. Королевська.
"Хочу також попередити владу, що не треба сподіватися на уявні розколи в наших рядах. Я заявляю, що партія "Батьківщина" єдина, лідер "Батьківщини" - Юлія Тимошенко, і ми не дозволимо владі призначати нам лідерів ззовні", - підкреслює депутат.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас