У Німеччині дозволять міжміське автобусне сполучення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині дозволять міжміське автобусне сполучення

504
Уряд ФРН схвалив доповнення до закону, що дозволяє міжміське автобусне сполучення. Про це повідомляють джерела в кабінеті міністрів. Нові правила повинні набути чинності вже наступного року.
У залізничного концерну Deutsche Bahn і дешевих авіакомпаній в Німеччині найближчим часом з'явиться новий конкурент у сфері пасажирських перевезень: уряд ФРН схвалив доповнення до чинного законодавства, яке дозволяє міжміське автобусне сполучення по всій країні. Про це в середу, 3 серпня, повідомляє агентство dpa з посиланням на урядові джерела.
Агентство пояснює, що в Німеччині для введення автобусного сполучення між якими-небудь містами досі потрібен спеціальний дозвіл. Він , проте, зазвичай не видавався, якщо між даними населеними пунктами вже існує залізничне сполучення. Свого часу ці правила були введені з метою захистити від конкуренції залізничний транспорт і сприяти його розвитку.
Доповнення до закону, схвалене за ініціативою міністра транспорту ФРН Петера Рамзауера, імовірно набуде чинності наступного року. Член фракції ВДП в бундестазі Патрік Дерінг назвав лібералізацію в сфері пасажирських перевезень важливим кроком для розвитку конкуренції між різними видами транспорту. Він зазначив, що міжміське автобусне сполучення завдяки нижчій вартості стане привабливою альтернативою в першу чергу для молодих пасажирів.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас