40% покупців товарів в інтернет-магазині в розстрочку повертаються за повторної покупкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

40% покупців товарів в інтернет-магазині в розстрочку повертаються за повторної покупкою

520
Завдяки розстрочці інтернет-магазини підвищують оборот і отримують постійних клієнтів. Про це повідомив генеральний директор компанії "Лізинг ІТ" Дмитро Богодухов.
"Інтернет-продажі в Україні тільки набирають обертів, і пропозиція розстрочки для своїх покупців - це ще один відмінний маркетинговий хід", - вважає Богодухов.
Основною перевагою розстрочок від інтернет-магазинів перед покупками в кредит є можливість отримати розстрочку на новий товар, навіть якщо попередня покупка ще не погашена до кінця.
На сьогодні найпопулярнішою пропозицією є розстрочка на 6 платежів. Можливість покупки в розстрочку також дозволяє споживачам придбати кілька товарів одночасно.
При купівлі в розстрочку через інтернет-магазин продавець бере на себе все оформлення, і доставляє покупцю товар на будинок разом з документами. Клієнт спілкується лише з представниками інтернет-магазину. У середньому за повторною розстрочкою повертаються 30 - 40% покупців.
Поширеним способом також є скорочення вартості розстрочки за рахунок покриття частки виплат самим інтернет-магазином. Наприклад, комісія за користування розстрочкою становить 15%, з яких 5% бере на себе магазин.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас