Прокуратура порушила справу проти керівників Іллічівського порту на 65 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура порушила справу проти керівників Іллічівського порту на 65 млн грн

Казна та Політика
264
Прокуратура Одеської області 21 липня порушила кримінальну справу за фактом незаконного заволодіння посадовими особами Іллічівського морського торгового порту належать порту 65 млн гривень під час проведення державних закупівель. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури.
Справу порушено за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) і частини 2 статті 366 (службове підроблення).
Посадові особи порту без схвалення фактично виконаних робіт та поставки будівельних матеріалів безпідставно перерахували на банківські рахунки підрядника 65 млн гривень.
Ведеться слідство, на рахунку підрядника накладено арешт.
Нагадаємо, Генпрокуратура та Міністерство внутрішніх справ оголосили в міжнародний розшук колишнього начальника Іллічівського морпорту Костянтина Лавриненка, звільненого 14 червня.
Розшукуваний нібито в останні два тижні роботи на посаді начальника порту перерахував на рахунки невідомої компанії 10 млн доларів.
Крім того, Лавриненко підозрюється в спробі переведення активів ДП ​​"Іллічівський морський торговельний порт" у належний йому приватний порт в Іллічівську.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас