КМДА: У житлових будинках Києва в 2012 р. встановлять теплові лічильники — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: У житлових будинках Києва в 2012 р. встановлять теплові лічильники

Казна та Політика
384
Київська міська влада наступного року планує обладнати тисячі житлових будинків столиці лічильниками тепла. Про це розповів заступник начальника Головного управління енергетики, енергоефективності та енергозбереження КМДА Сергій Демиденко в прямому ефірі телеканалу "Київ".
"У тих житлових будинках, які були побудовані ще в радянські часи, надзвичайно великі втрати теплової енергії. Мешканці тих будинків, не обладнаних тепловими лічильниками, позбавлені засобів мотивації зберігати тепло у власних приміщеннях, оскільки рахунки їм виставляють за квадратний метр. Зараз один з ключових пріоритетів міської влади - оснащення житлового фонду Києва тепловими лічильниками. Вже зараз йде розробка проектів на тисячі будинків, а наступного року ця програма буде розширена", - сказав Демиденко.
За його словами, столична влада планує перейти на світлодіодні лампи які будуть освітлювати під'їзди та прибудинкові території. Також в КМДА планують використання альтернативних джерел енергії для забезпечення житлових будинків гарячою водою.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас