Ландика поки не будуть позбавляти депутатського мандата — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ландика поки не будуть позбавляти депутатського мандата

Кримінал
679
Питання про позбавлення мандата депутата Луганської міської ради Романа Ландика не буде порушуватися до рішення суду. Про це в коментарі виданню Тиждень заявив заступник начальника управління внутрішньої політики та інформації Луганської міськради Олександр Савенко.
"Поки немає рішення суду, давати коментарі з цього приводу було б завчасно. Тому що процедура позбавлення його депутатського мандата без рішення суду є, але вона досить тривала. Ми вжили тих заходів, які могли бути на нашому рівні, тобто він звільнено з посади керівника постійної комісії, виключений з Партії регіонів", - зазначив Савенко.
На уточнююче запитання, чи порушувалося питання про позбавлення Ландика депутатського мандата, Савченко відповів:
"На якій підставі. Без рішення суду".
Нагадаємо, за інформацією Генпрокуратури, депутат Луганської міськради Роман Ландик утримується під вартою у Федеральному казенному установі Управління Федеральної служби виконання покарань Росії по Краснодарському краю.
Раніше ЗМІ повідомили, що Ландика забрали з Краснодарського СІЗО. "Нещодавно приїжджали ваші - в тому числі і правоохоронці - і забрали його", - повідомив представник міліції.
Як відомо, в ніч з 3 на 4 липня цього року в Луганську, в ресторані "Баккара", стався інцидент за участю сина народного депутата Володимира Ландика - депутата Луганської міської ради Романа Ландика. На відео було зафіксовано, як він б'є відвідувачку ресторану. Сам Роман Ландик заперечував факт нападу на дівчину.
7 липня проти Романа Ландика було порушено кримінальну справу. Пізніше оголошеного в розшук Романа Ландика затримали під Краснодаром (Росія).
Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов пообіцяв, що найближчим часом буде вирішено питання про екстрадицію Ландика.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас