Принц Вільям і його Кетрін подають британцям приклад ощадливості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Принц Вільям і його Кетрін подають британцям приклад ощадливості

402
Принц Вільям і його дружина Кетрін подали британцям приклад економії, скориставшись послугами бюджетного авіаперевізника Flybe. На очах у здивованих пасажирів вони сіли в літак, який готувався до вильоту з аеропорту Единбурга.
Герцогське подружжя провело кілька днів у політичному і культурному центрі Шотландії, де вони взяли участь у церемонії одруження старшої з внучок королеви Великобританії Єлизавети II - 30-річної Зари Філліпс і професійного гравця в регбі 32-річного Майка Тіндалла.
Перш ніж піднятися на борт літака, Вільям і Кейт Міддлтон пройшли всі необхідні перевірки, передбачені службами безпеки аеропорту.
Як повідомили місцеві ЗМІ, подорож герцогині Кембриджської та її чоловіка, вочевидь, проходила також у дуже демократичній обстановці.
На час польоту вони, цілком ймовірно, розташувалися в салоні разом з іншими пасажирами. Відповідно до політики авіакомпанії, окрема зона для подорожуючих першим класом не передбачена.
Кінцевим пунктом перельоту для Вільяма і Кейт, найімовірніше, був аеропорт Манчестера. Принц служить пілотом пошуково-рятувального вертольота на базі королівських ВПС у розташованому поблизу містечку Енглсі.
"Герцог і герцогиня Кембриджські живуть неподалік - у Північному Уельсі. І тому ми сподіваємося, що зможемо частіше бачити їх на наших рейсах і зможемо запропонувати свої послуги як міжнародного аеропорту, який обслуговує даний регіон", - заявили в прес-службі повітряної гавані.
Британські ЗМІ уточнили, що мінімальна вартість квитка на літак цієї авіакомпанії, яка виконує рейс з Единбурга в Манчестер, становить близько 37,99 фунтів стерлінгів (близько 61,8 долара).
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас