У Пітері виберуть володаря найпотворнішого одягу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Пітері виберуть володаря найпотворнішого одягу

61
Петербурзьке інтернет-видання "Фонтанка.ру" оголосило конкурс фотографій на тему зовнішнього вигляду жителів міста в літній період. Майданчиком для проведення конкурсу стала сторінка онлайн-журналу в соціальній мережі "Вконтакте".
На сторінці "Фонтанки" в соцмережі для проведення фотозмагання створені два альбоми. В один з них охочі взяти участь в конкурсі пітерські користувачі "Вконтакте" повинні завантажувати знімки, на яких городяни одягнені й виглядають так, "як повинен виглядати справжній петербуржець влітку". Другий альбом покликаний зібрати фотографії жителів Санкт-Петербурга, чий зовнішній вигляд не відповідає статусу істинного петербуржця і не може служити прикладом для наслідування.
На конкурс приймаються живі фотографії, зроблені в межах Санкт-Петербурга. "Бажано, щоб окрім об'єкта уваги, на них були ще люди. Обговорювати будемо тільки костюм і ступінь його пристойності", - попереджає "Фонтанка.ру".
У фінал конкурсу вийдуть по п'ять фотографій від кожного альбому. Потім колектив "Фонтанки.ру" обговорить фіналістів і вибере переможців. За перемогу покладається приз (який саме, не уточнюється).
На момент написання замітки в альбоми "Непристойний вигляд" і "Правильний вигляд" було завантажено по одному знімку. У першому альбомі розміщена фотографія чоловіка в лижній масці, а в другому - зображення дівчини в мініатюрному топі та рваних джинсах із заниженою лінією талії.
Обговорення питання про зовнішній вигляд жителя Санкт-Петербурга йде вже не перший рік, проте влітку 2011 року дискусія вийшла на новий рівень. Так, нещодавно обурення занадто вільним підходом пітерців до вибору одягу для прогулянок у центрі міста та відвідування культурних установ висловили місцеві музейники. Пізніше до диспуту про дрес-код петербуржця приєднався представник асоціації членів роду Романових Іван Арцишевський, що запропонував прирівняти носіння коротких шортів до дрібного хуліганства.
Поки в Санкт-Петербурзі офіційного зводу правил носіння одягу немає.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас