У Китаї працює повністю підроблений супермаркет IKEA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї працює повністю підроблений супермаркет IKEA

721
Піратський магазин шведського рітейлера IKEA, площею 10 тисяч квадратних метрів, з'явився на південному сході Китаю, що змусило нервувати всесвітньо відомого виробника меблів.
Розташований в спокійному районі міста Куньмін, чотириповерховий супермаркет стовідсотково копіює стиль IKEA. Магазин під назвою 11 Furniture побудований в мінімалістичному стилі шведської корпорації, його головні кольори - блакитний та жовтий, схеми торгових залів ідентичні до звичних кожному європейцеві залів IKEA, більш того, у відділах 11 Furniture стоять ті ж столи, що і в IKEA, а на них лежать "ікеївські" олівці, призначені для позначок покупців.
Єдиною відмінністю китайської 11 Furniture від шведської IKEA стало меню в розташованих всередині магазину ресторанах: китайські підприємці пропонують клієнтам свинину і яйця замість фрикадельок і страв із лосося, яким надають перевагу в Швеції та Європі.
Поява такого безпрецедентного за обсягами контрафакту свідчить про те, що ринок піратських товарів, що має чудові обороти в Китаї, вийшов за рамки традиційних підробок брендового одягу та аксесуарів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас