Янукович підписав закон, що продовжує дію знижених акцизів на бензин до 1 вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович підписав закон, що продовжує дію знижених акцизів на бензин до 1 вересня

Енергетика
383
Президент України Віктор Янукович підписав закон, що продовжує дію знижених акцизів на бензин до 1 вересня. Про це йдеться на офіційному сайті Верховної Ради України.
"Закон підписаний", - йдеться в повідомленні. Нагадаємо, Верховна Рада України 7 липня, продовжила дію знижених ставок акцизного збору до 1 вересня 2011 року.
"Ми погодили з урядом і внесли зміни в схвалений напередодні закон № 8217, якими дія поточних знижених ставок акцизного збору продовжується до 1 вересня 2011 р.", - заявив 7 липня голова комітету з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики Віталій Хомутиннік.
Нагадаємо, для стабілізації ситуації на ринку нафтопродуктів Верховна Рада 7 квітня підтримала ініційований Міністерством енергетики та вугільної промисловості, законопроект про зниження на три місяці ставок акцизного збору на 50 євро/т для бензину і на 30 євро/т для дизельного палива, до 132 євро/т і 60 євро/т відповідно. Дія цього закону закінчилося сьогодні, 1 серпня. Таким чином, раз новий закон підписаний сьогодні але ще не опублікований, то поки діють старі (не знижені акцизи на бензин).
Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Янукович зазначив, що Україна втратила 500 млн грн в результаті зниження акцизів на пальне.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас