Банк "Фінанси і Кредит" приступив до реалізації довгострокової програми по іпотечному кредитуванню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Фінанси і Кредит" приступив до реалізації довгострокової програми по іпотечному кредитуванню

Кредит&Депозит
267
Банк «Фінанси і Кредит» запропонував своїм клієнтам - фізичним особам нову програму іпотечного кредитування під покупку нерухомості. Банк надає кредити на покупку нерухомості терміном до 15 років на умовах 16% річних у валюті. Сума первісного внеску – не менш 30% від вартості квартири, величина максимального кредиту – 50 тис. дол. США. При цьому квартира, що купується, виступає як заставу при одержанні кредиту.
Як повідомив Заступник Голови Правління банку «Фінанси і Кредит» Ігор Сметанін «банк планує працювати як через ріелторські фірми, так і з приватними клієнтами, що звернуться в банк за кредитом». Пан Сметанін повідомив також, що вже до кінця 2003 року тільки в Києві банк планує видати кредитів на покупку нерухомості на суму 1 млн. дол. США. Для реалізації цієї мети банк із середини лютого починає регіональну рекламну компанію.
З огляду на значну тривалість термінів кредитування банк «Фінанси і Кредит» буде страхувати як заставне майно, так і життя позичальника. Банк співробітничає з рядом страхових компаній – лідерів на ринку страхових послуг.
Довідка:
Банк «Фінанси і Кредит» заснований у 1990 році. Станом на 01.02.2003 року банком притягнуто коштів населення в мультивалюті на суму 392 млн.грн. Банк обслуговує понад 49 тисяч поточних і депозитних рахунків клієнтів- фізичних осіб.
Портфель споживчого кредитування виріс за останній рік більш ніж у 2, 6 рази і станом на 01.02.2003 року складає 65,2 млн.грн. Бак обслуговує 12 700 кредитних договорів клієнт-фізичних осіб. Частка споживчого кредитування складає 10% від кредитного портфеля банку «Фінанси і Кредит».
За матеріалами:
Фiнанси та Кредит
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас