Названо 3 головні складові гарної відпустки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо 3 головні складові гарної відпустки

97
Відомий психіатр Зураб Кекелідзе розкрив головні складові гарного відпустки - це психологічне розвантаження, правильний вибір туру і попутників і жодної роботи На думку фахівця, присутність дітей відпочинку не зашкодить, проте подружжю корисно відпочивати окремо, розповідає Infox.ru.
У відпустці найбільш важливе психологічне розвантаження, - розповів виконуючий обов'язки директора державного наукового центру соціальної і судової психіатрії імені Сербського Зураб Кекелідзе. "Психологічне перемикання є найважливішою частиною відпочинку. Ефективність відпустки безпосередньо впливає на продуктивність роботи", - зазначив експерт.
Зураб Кекелідзе не радить вирушати в подорож на автомобілі, оскільки такий відпочинок, на його думку, важко назвати повноцінним. "Це навантаження - сидіти за кермом за не дуже облаштованих доріг. Інша справа, якщо ви їдете на автобусі з професійним водієм", - повідомив психіатр на прес-конференції в РІА Новини.
Щоб відпустка не був зіпсована, необхідно серйозно підійти до її планування та перевіряти інформацію туроператора про майбутню поїздку. Інакше, вирішивши позасмагати взимку в Єгипті, де, за запевненням турагента, в цю пору року тепло і комфортно, по приїзду відпочивальники з'ясують, що погода зовсім не розташовує до походів на пляж, оскільки дме сильний вітер, а під час прогулянок можуть знадобитися теплі речі.
Більше за негоду можуть зіпсувати відпочинок попутники. Тому до їх вибору треба поставитися не менш серйозно. "Їхати відпочивати треба з тим, з ким вам комфортно, відпочивати з малознайомими людьми не завжди приємно, й іноді це закінчується повним розчаруванням", - пояснив Зураб Кекелідзе.
Щодо суперечок з приводу того, чи варто подружжю відпочивати окремо, то експерт стверджує, що часто це може бути корисно для зміцнення відносин. А ось зовсім маленьких дітей брати з собою на курорт можна і потрібно, якщо там є відповідна інфраструктура. "Коли вона є, жодної великої шкоди, якщо не порушується ритм дитини, в цьому не буде. Багато дітей, яких тягають за собою батьки в рюкзаках, не відчувають якихось складнощів", ​​- підкреслив Кекелідзе.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас