Louis Vuitton збільшив прибуток на 25% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Louis Vuitton збільшив прибуток на 25%

159
Незважаючи на труднощі світової економіки попит на luxury продукцію компанії LVMH виріс. Завдяки цьому її прибуток у першому півріччі 2011 збільшився на чверть, повідомляє Інтерфакс-Україна.
LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA, найбільший світовий виробник товарів класу "люкс", збільшив прибуток за підсумками першого півріччя 2011 року на 25%.
Як повідомляється у звітності компанії, її чистий прибуток у січні-червні склав 1,31 млрд євро за очікуваних аналітиками 1,25 млрд євро.
Прибуток від операцій за минуле півріччя збільшився на 22% - до 2,2 млрд євро.
Виручка підскочила на 13% і досягла рекордних 10,3 млрд євро. Той же показник без обліку придбання та відчуження активів і коливань валютних курсів збільшився на 15%.
Продажі у другому кварталі збільшилися на 9% - до 5,05 млрд євро.
Маржа операційного прибутку склала рекордні 22%.
Продажі одягу та шкіряних виробів - найбільшого напрями LVMH - підскочили на 14%, основне зростання забезпечив бренд Louis Vuitton.
Виручка в сегменті парфумерії та косметики в січні-червні піднялася на 63%.
При цьому продажі виросли на 26% в Азії, на 17% - у США і на 8% - в Європі.
LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, підконтрольна мільярдерові французькому Бернару Арно, є найбільшим в світі виробником предметів розкоші, включаючи аксесуари (Louis Vuitton і Fendi), коньяк, шампанське (Moet & Chandon, Dom Perignon і Veuve Cliquot), годинники (TAG Heuer, Hublot, Zenith), ювелірні вироби (Chaumet, Fred), одяг (Givenchy, Loewe, Donna Karan, Marc Jacobs і т.д.), парфумерію і косметику (Christian Dior, Guerlain, Givenchy, Kenzo, мережа магазинів Sephora). Кількість магазинів компанії в світі перевищує 2,4 тис., кількість співробітників - 70 тис. осіб, 74% яких працюють за межами Франції.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас