Берлусконі боїться помсти Каддафі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Берлусконі боїться помсти Каддафі

372
Прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі зізнався, що побоюється за своє життя і за безпеку своїх близьких. Глава уряду пояснив, що ці страхи засновані на погрозах лідера Джамахірії. "Полковник Муаммар Каддафі присягнувся помститися мені за участь Італії у воєнній операції в Лівії", - підкреслив прем'єр.
Берлусконі нагадав, що в Тріполі відбулись маніфестації, учасники яких несли плакати, що зображували рукостискання керівників Італії та Лівії. "І Каддафі сприйняв нашу участь у місії ООН як зраду", - зазначив політик. Прем'єр уточнив, що на початковій стадії операції він особисто був проти військового вирішення лівійської проблеми. "Свого часу я попереджав наших міжнародних партнерів і громадську думку в Італії, що операція не буде легкою і може завдати нам шкоди, - зазначив Берлусконі. - Але потім, під тиском США, позиції президента Наполітано і результатів голосування в парламенті, що мені залишалося робити?".
Далі він розвинув свою думку: "Не я вирішую такі питання. Але спробуйте пояснити це тому, хто, як Каддафі, звик командувати! Він не розуміє правил демократії".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас