Київська влада знесе торговельний центр біля метро Театральна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська влада знесе торговельний центр біля метро Театральна

541
За дорученням голови Київської міської адміністрації Олександра Попова на всіх конфліктних об'єктах будівництва відбуваються комплексні перевірки.
Як повідомив заступник голови КМДА Михайло Кучук, міська влада робить все можливе для того, щоб зупинити скандальні будівництва. Тимчасова комісія з перевірки об'єктів, що будуються в центральній частині міста, виявила ряд порушень, висновки про які були направлені в органи міліції, прокуратури і суду. Так, за його словами, в суді є документи щодо знесення торгово-офісного центру на вул. Богдана Хмельницького, біля станції метро "Театральна". Забудовник не має дозволу на продовження будівельних робіт.
Михайло Кучук відзначив, що міська влада намагається вчасно реагувати на повідомлення про порушення, виїжджаючи для з'ясування обставин на місце події.
"Нам вдалося зупинити будівельне беззаконня в місті, проте, в основному тільки щодо рішень, виданих нещодавно. Безумовно, дуже складно припинити те, що зводиться за рішенням, виданим 5 років тому", - сказав чиновник.
Нагадаємо, на попередній сесії Київради було схвалено рішення про призупинення будівництва, реконструкції та капітального ремонту будівель в межах центрального історичного ареалу в місті.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас