Чи можуть люди, які працюють сезонно за мінімальну зарплатню, отримувати субсидію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чи можуть люди, які працюють сезонно за мінімальну зарплатню, отримувати субсидію

Особисті фінанси
799
Чи можуть люди, які працюють сезонно за мінімальну зарплатню, отримувати субсидію
Чи можуть люди, які працюють сезонно за мінімальну зарплатню, отримувати субсидію
Громадяни, які не можуть самотужки сплачувати за житлово-комунальні послуги, можуть звернутися за призначенням житлової субсидії.
У Пенсійному фонді України пояснили, чи має право на субсидію особа, яка працює сезонно (з жовтня по квітень) за мінімальну зарплату.
Зазначається, що під час визначення права на призначення житлової субсидії аналізуються доходи громадян.
Зокрема, якщо житлова субсидія призначається, наприклад, з початку неопалювального сезону (з травня) — враховуються доходи людини за III і IV квартали попереднього календарного року та сплата у цей період єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Тобто якщо звернення за призначенням житлової субсидії буде у травні (червні) 2024 року, житлову субсидію буде призначено з початку неопалювального сезону.
При цьому будуть враховані доходи за III-IV квартал 2023 року та буде аналізуватись сплата соціального внеску не менш як за три місяці в цьому періоді.
Нагадаємо, за словами прем'єр-міністра України, цього року Україні вдасться профінансувати соціальні виплати, зокрема пенсії та субсидії, завдяки новій допомозі від США.
За його словами, у новому пакеті фінансування від США на майже $61 млрд передбачено $7,5 млрд прямої бюджетної допомоги.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас